Hvilken rejseforsikring skal jeg vælge?

Det er vigtigt at have en rejseforsikring. Man kan blive ruineret, hvis man ikke har en forsikring og selv skal betale for hjemtransport, hvis man er uheldig at blive syg på ferien.

Bemærk, at der kan købes både en

  • Afbestillingsforsikring (som dækker hvis man bliver syg inden afrejse), og en
  • Rejseforsikring (som gælder under ferien)

Jeg synes, at man skal have begge forsikringer.

Min erfaring er, at det er billigst at købe en årsforsikring hos det forsikringsselskab, hvor man har sin indboforsikring i forvejen. Typisk koster en sådan samlet forsikring 6-700 kr. årligt.

Man kan nemt komme til at skulle betale det samme beløb for en 2 ugers rejse, hvis man køber forsikringen gennem det rejseselskab, hvor man bestiller rejsen.

Så kan man jo lige så godt have gratis forsikring i de resterende 50 uger af året!

Bemærk også, at de forskellige forsikringsselskaber har forskellig pris – men også forskellig dækning, når/hvis det går galt.

Så inden man beslutter sig, bør man lige tjekke om man er tilfreds med den dækning, som de tilbyder (f.eks. med hensyn til hvor stor erstatning man får hvis ens kuffert ikke dukker op i lufthavnen, vilkårene for hjemtransport m.v.)

Få inspiration nedenfor. På disse hjemmesider kan du få en ide om hvad forsikring koster – du behøver ikke købe noget, men du bliver kontaktet af nogle forsikringsselskaber. Så hvis du ikke gider dette – lad være med at bruge disse hjemmesider.

 

 

 

 

 

 

Forrige side         Rejser       Rejsefiduser og -råd og -tips       Næste side