Hvilket hotel skal jeg booke, når jeg selv planlægger min tur?

Hvilket hotel skal jeg booke, når jeg selv planlægger min tur?

Hvis man selv planlægger sin tur rundt i verden, og vil være sikker på, at man ikke ender på et “horribelt” hotel, kan det være en god ide at kigge på, hvor de store rejsearrangører booker hoteller til deres pakkerejser.

Hvis Spies, FDM eller en anden rejsearrangør normalt bruger et bestemt hotel – kan man godt regne med, at det ikke er helt skidt, og man er da sikker på, at det ikke er helt forfærdeligt.

Og man kan samtidig tjekke om man faktisk kan booke billigere selv. Nogle gange får rejsearrangørerne så store rabatter på de valgte hoteller, at man ikke selv kan booke det billigere.

Når du så har fundet ud af hvilket hotel du vil booke, kan du vælge at bruge en søgemaskine for at få bedste pris. Eksempler på sådanne søgemaskiner er:

  • triviago.com
  • hotels.com
  • booking.com

Lige i øjeblikket kan du få 15 Euro i rabat på booking.com ved at bruge denne rabatkode:

https://www.booking.com/s/57_6/5a0bd023

Det  svarer til lidt over 100 kr.

Der er ikke noget mystisk i dette – når du klikker på linket kommer du ind på den normale side hos booking.com, men når du har afsluttet opholdet tilbagefører booking.com de 15 Euro til dit visa- eller kreditkort.

Det skal retfærdigvis nævnes, at jeg selv får et tilsvarende beløb for at have henvist til dette link.

Jeg har henvist dette til flere bekendte, og det har virket upåklageligt. Det er selvfølgelig noget booking.com gør i reklameøjemed – der er jo flere konkurrenter, der også formidler hotelovernatninger.

Når du har booket ved booking.com kan du også selv være heldig at modtage et sådant link, som du kan videreformidle til dine egne venner.

Brug dette link og få 15 Euro 🙂

og/eller Go Dream

Go Dream

Forrige side         Rejser       Rejsefiduser og -råd og -tips       Næste side